Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Σε καταγγελίες προς την αστυνομία προχωρούν επιχειρηματίες που δέχονται «επισκέψεις» μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία τους ζητούν να απολύσουν τους «τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς» και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις λίστες του χρυσαυγίτικου «ΟΑΕΔ».
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντόλή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών και να βρεθεί σε ποιες περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από τις «νουθεσίες» στις απειλές.
Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις «επισκέψεις» σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια.
«Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.


Πηγη IN.GR

Ως γνωστον ο φασισμος, οπως και ολες οι παρεμφερεις θρασυδειλες οντοτητες, ξεκιναει στοχευοντας το πιο αδυναμο στρωμα μιας κοινωνιας και σιγα σιγα απλωνει την επιρροη του και στα ισχροτερα στρωματα

Αφου λοιπον τα πρωτοπαλικαρα του ναζισμου χτυπησαν του ξενους (ας μη κοροιδευομαστε οτι επικεντρωθηκαν σε λαθρομεταναστες και μονο) και μετα στους ομοφυλοφιλους και τους καλιτεχνες, ερχεται σιγα σιγα και η σειρα των υπολοιπων.

Ποιο δικαιωμα εχει το καθε λογης χιτλερακι να λεει στον επιχειρηματια που σημερα αγωνιζεται να στηριξει αυτη την οικονομια ποιον θα προσλαβει; Φυσικα η κινηση γινεται για να τοποθετηθει ο απαραιτητος ινστρουκτορας σε καθε εταιρια ωστε μετα η ναζιστικη οργανωση να μπορει δια της βιας να ελεγξει την παραγωγικη δραστηριοτητα της χωρας.

Ποσο ξεδιαντροπο μπορει να εισαι χιτλερακι οταν ζηταν απο εναν επιχειρηματια να διωξει εναν ανθρωπο που δουλεθει τιμια και σκληρα, εναν ανθρωπο που μεγαλωνει παιδακια, επειδη δε σου αρεσει το χρωμα του δερματος του; Επειδη εκανε το λαθος να αποφασισει να δουλεψει σκληρα για ενα καλυτερο μελλον στη χωρα μας.

Ποσο φαινεται οτι δε δουλεψες ποτε στη ζωη σου χιτλερακι, οταν αγνοεις οτι 4-5 χρονια πριν που δεν υπηρχε η υφεση και δουλειες υπηρχαν πολλες ο ελληνας νεος προτιμουσε απο το να δουλεψει χειρωνακτικα να ταιζει μεχρι τα 35 η μαμα του. Οταν εκανε 10 χρονια να βγαλει το πανεπιστημιο για να μη χασει το αραλικι; Τοτε που οι ελληνικες εταιριες εβαζαν αγγελιες και απαντουσαν μονο ξενοι επειδη ο ελληνας ηθελε να γινει κατευθειαν διευθυντης;

Ποσο δειλος εισαι χιτλερακι οταν δεν τολμας ο ιδιος να δημιουργησεις εταιριες για να δουλεψει ο στρατος των αγραμματων ανιστορητων ουννων που καλεις μελη (γιατι ξερεις στο κατω κατω της γραφης οτι ειναι ενα ματσο εκ πεποιθησεως αεργων τεμπεληδων στην πλειοψηφια τους) αλλα προσπαθεις να τους φορτωσεις στους αλλους;

Να ξερεις οτι στο 90% των περιπτωσεων θα φας πορτα χιλτερακι διοτι ενας ανθρωπος που ρισκαρε την προσωπικη του περιουσια, το σπιτι του, το μελλον του, για να φτιαξει μια επιχειρηση καταλαβαινει απολυτα την αναγκη ενος οικογενειαρχη να δουλεψει και εκτιμα το σωστο εργαζομενο και οχι απο το χρωμα του η απο την καταγωγη του αλλα απο την ευσυνειδησια του και απο το μοχθο του να βαλει ψωμι στο τραπεζι του.

Το αλλο 10% των ασυνειδητων χιτλερακι μου που θα σου σταθει, γεμισε το με τους ταταρους που λες μελη. Καλο στην κοινωνια θα κανεις που θα τους οδηγησεις στο κλεισιμο.

Φυσικα χιλτερακι τα ιδια κανανε οι 'εθνικιστες' προγονοι σου μετα τη μικρασιατικη καταστροφη που εκαναν πογκρομ για να χουν δουλεια οι 'ελληνες' και οχι οι κατα τα λεγομενα τους 'τουρκοσποροι' προσφυγες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου